الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: هنوز برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن‌ها تصمیمی گرفته نشده است

  • کد خبر: ۱۴۳۷۴۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
یک نماینده مجلس: هنوز برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن‌ها تصمیمی گرفته نشده است
یک نماینده مجلس اعلام کرد هنوز تصمیمی برای جرم انگاری استفاده از VPN و فیلترشکن گرفته نشده است و اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز - یک نماینده مجلس اعلام کرد هنوز تصمیمی برای جرم انگاری استفاده از VPN و فیلترشکن گرفته نشده است. به اعتقاد سعیدی اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند.

براساس گزارشی که ایسنا منتشر کرد قوه قضاییه موظف شده با فروشندگان فیلترشکن غیرمجاز برخورد قانونی کند. طرح این موضوع، اذهان عمومی را با یک سؤال جدی روبه رو کرده است: «آیا استفاده از VPN و فیلترشکن جرم است و کاربران نیز مجازات خواهند شد؟».

در همین رابطه، «معین‌الدین سعیدی»، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با انتخاب اعلام کرد هیچ تصمیمی برای جرم‌انگاری استفاده از فیلترشکن گرفته نشده است: «تا جایی که در این زمینه می‌دانم هنوز تصمیمی گرفته نشده و طرحی هم ارجاع داده نشده است. تا آنجایی که اطلاع دارم، مجلس هم به دنبال این قضیه نیست.»

او گفت اگر قرار است این اتفاق بیفتد، مسئولان دولتی که به دنبال گرفتن تیک آبی هستند حتماً باید در اولویت برخورد قانونی قرار گیرند:

«وقتی که بسیاری از مسئولان عالی اجرایی از پلتفرم‌های فضای مجازی فیلتر شده استفاده می‌کنند، چگونه می‌توانند این دوگانگی را بعداً توجیه کنند؟ البته که عملاً هم این امر را ما داریم می‌بینیم، ولی مردم این دوگانگی را نمی‌پذیرند.»

استفاده مسئولان دولتی و حکومتی از پلتفرم‌های فیلتر شده نیز تقریباً به امری عادی تبدیل شده است. بررسی‌های دیجیاتو در خرداد ماه امسال نشان داد بیش از ۲۶۰ مقام رسمی از اعضای هیئت دولت گرفته تا مجلس، شورای شهر تهران و سایر نهاد‌های سیاسی، اجتماعی، ورزشی، فرهنگی و… در توییتر فعال هستند.

لازم به ذکر است روز گذشته ایسنا گزارش داد که طبق تصمیمات اخذ‌شده در کشور، وزارت ارتباطات بایستی فیلترشکن‌ها را شناسایی و از دسترس خارج کند. قوه قضاییه نیز موظف شده است با همکاری وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط، با فروشندگان فیلترشکن برخورد قانونی و متخلفان را مجازات کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->